Irigarea este deja accesibilă pentru mai mulți fermieri

Circa 80 de milioane de dolari SUA sunt investiți de Guvernul SUA în reabilitarea a 10 sisteme de irigare care va permite irigarea a mai bine de 15 mii de hectare de teren agricol, prelucrat de circa 9 mii de fermieri.

Mai mult
Pînă la sfîrșitul Programului “Compact” au rămas:

Noutăți

31 Iulie,2015

Absolvenții cursului HDM 4 și-au primit certificatele

11 specialiști din cadrul Administrației de Stat a Drumurilor (ASD) care au urmat pe parcursul a două săptămîni cursul de studiere a modelului de management și dezvoltare a drumurilor – HDM 4 și-au primit certificatele de absolvire.

27 Iulie,2015

FPM Moldova organizează un curs de instruire în aspecte de management și dezvoltare a drumurilor

FPM Moldova desfășoară în perioada 20-31 iulie, curent un curs de studiere a modelului de management și dezvoltare a drumurilor – HDM 4. Instruirea este organizată pentru specialiștii din cadrul Administrației de Stat a Drumurilor și Ministerul Transporturilor din Republica Moldova

25 Iulie,2015

O delegația a Corporației Provocările Mileniului (SUA) a efectuat o vizită de monitorizare a realizărilor Programului Compact

O delegație oficială a Corporației Provocările Mileniului (SUA), care finanțează Programul Compact de 262 milioane USD, se află în perioada 23-26 iulie 2015 într-o vizită de lucru în Republica Moldova.

Anunțuri

27 Iulie 2015

Servicii de traducere scrisă

02 Iulie 2015

PROCUREMENT OF HOSE-REEL IRRIGATION SYSTEMS

02 Iulie 2015

PROCUREMENT OF TRACTORS AND TRACTOR TRAILERS

Sondaj Online

Cum apreciaţi accesibilitatea informaţiei despre derularea Programului Compact?

Votează

Fondul Provocările Mileniului Moldova (FPM Moldova) este o instituţie publică creată de Guvernul Republicii Moldova pentru a asigura implementarea eficientă a Acordului „Compact” semnat pe 24 ianuarie 2010 cu Guvernul Statelor Unite ale Americii prin intermediul Corporaţiei Provocările Mileniului. Acordul semnat prevede implementarea în perioada 2010-2015 a Programului Compact, care prevede investiții în tranziția la agricultura performantă și îmbunătățirea infrastructurii drumurilor din Republica Moldova cu scopul de a contribui creșterea economică și reducerea sărăciei. Valoarea Programului este de circa 262 milioane de dolari SUA, acordaţi în formă de ajutor nerambursabil.